Ofertă preț creare site web pentru firmă

oferta creare site web frima

Cu toții știm că atunci când vrem să descoperim ceva, prima opțiune este să deschidem browserul și să căutăm online. Așa că nu mai este un secret că, în ziua de azi, dacă vrei ca afacerea ta să prospere, trebuie să fii și pe internet. Dar nu e vorba doar despre a avea o prezență online; e vorba de a arăta lumii cine ești și ce poți oferi printr-un site web care să lase o impresie de neuitat.

Un site web nu este doar o pagină pe internet. Este felul tău de a spune lumii: „Uite ce avem noi de oferit și cum suntem diferiți!”. Indiferent dacă sunteți la început de drum în online sau doriți să vă revizuiți și să vă îmbunătățiți site-ul existent, suntem aici pentru a vă ghida și a vă oferi soluții personalizate. Iată ce ar trebui să găsească vizitatorii pe site-ul tău:

Ofertă creare site web

Cel mai important aspect în oferta pentru creare site web îl reprezintă conținutul pentru fiecare pagină. Conținutul poate cuprinde imagini, texte, videoclipuri, informații tehnice și fișiere atașate, toate având rolul de a contribui la atingerea obiectivului final dorit: transformarea utilizatorului într-un cumpărător. Iată câteva aspecte importante legate de conținutul site-ului web:

Imagini, Bannere și Slidere

Imaginile sunt adesea primul lucru pe care vizitatorii îl observă atunci când accesează un site. Este esențial să folosiți imagini de înaltă calitate, relevante și care sprijină mesajul sau scopul paginii respective. Asigurați-vă că dimensiunile fișierelor sunt optimizate pentru a asigura o încărcare rapidă a paginii.

Conținut informativ

Textul trebuie să ofere informații relevante și captivante despre produse sau serviciile oferite, fiind adaptat la nevoile publicului țintă. Utilizați o limbă clară și concisă pentru a comunica eficient, evidențiind aspectele cheie și menținând un ton potrivit pentru obiectivul site-ului. Asigurați-vă că descrierea produselor sau serviciilor este formulată într-un mod atrăgător și convingător, încurajând vizitatorii să acționeze prin mesajele CTA (apel la acțiune) integrate în conținut.

Videoclipuri explicative

Videoclipurile pot adăuga un element interactiv și captivant la site-ul dvs. Ele pot fi folosite pentru a prezenta produse, pentru a oferi tutoriale sau pentru a transmite mesaje promoționale. Asigurați-vă că videoclipurile sunt de înaltă calitate și se potrivesc cu mesajul pe care doriți să-l comunicați.

Informații tehnice

În funcție de tipul de site, este posibil să fie necesar să furnizați informații tehnice sau să atașați fișiere specifice. Asigurați-vă că acestea sunt ușor de accesat și înțeles. Furnizați instrucțiuni clare pentru descărcarea sau utilizarea acestor fișiere.

Branding

Menținerea unei consistențe în întregul site este esențială. Asigurați-vă că stilul, tonul și brandingul sunt uniforme pe toate paginile. Acesta contribuie la construirea unei identități puternice și la crearea unei relații solide cu clienții.

Scopul principal al unui site de prezentare este de a transforma vizitatorii în clienți. Pentru a atinge acest obiectiv, oferta de creare site web trebuie să includă pagini cheie, cum ar fi:

 1. Homepage: Pagina principală este prima pagină pe care o vizitează majoritatea utilizatorilor. Aceasta ar trebui să ofere o imagine generală a firmei, să prezinte elemente de branding, să furnizeze informații cheie și să ghideze vizitatorii către alte secțiuni ale site-ului.
 2. Servicii: O pagină dedicată serviciilor oferite de firmă este crucială. Aici, puteți detalia gama de produse sau servicii pe care le furnizați, explicând beneficiile și avantajele oferite clienților. Includeți imagini relevante și, dacă este posibil, mărturii ale clienților pentru a valida calitatea serviciilor.
 3. Despre Noi: Această pagină ar trebui să ofere o prezentare mai detaliată a firmei, inclusiv istoria, valorile, misiunea și echipa. Vizitatorii vor să înțeleagă cine sunteți și de ce ar trebui să aleagă afacerea dvs.
 4. Blog: Dacă firma dvs. are resurse pentru a menține un blog, aceasta poate fi o modalitate excelentă de a oferi conținut relevant, de a împărtăși informații utile sau de a discuta despre ultimele tendințe din industrie. Un blog actualizat periodic poate îmbunătăți și SEO-ul site-ului.
  Contact: Pagina de contact trebuie să ofere informații clare despre cum pot lua legătura vizitatorii cu firma dvs. Includeți adresa fizică, numărul de telefon, adresa de e-mail și, eventual, un formular de contact. Puteți integra, de asemenea, hărți pentru a ajuta vizitatorii să găsească sediul firmei.
 5. Aceste pagini reprezintă un minim esențial pentru un site de prezentare al unei firme. Cu toate acestea, în funcție de natura și dimensiunea afacerii, s-ar putea să fie necesare și alte secțiuni, precum Portofoliu, Testimoniale, Secțiunea de FAQ sau crearea unui magazin online. Important este să vă asigurați că informațiile furnizate pe site sunt clare, relevante și actualizate în mod regulat. Este crucial să vă orientați cu atenție atunci când alegeți firme pentru creare site-uri web, deoarece piața poate fi plină de capcane și oferte care par tentante la prima vedere, dar pot ascunde costuri suplimentare sau servicii slabe calitativ.

Pentru a vă proteja și a lua decizii informate, vă sugerăm să consultați aceste articole utile:

Pret Site Web – Despre Oferte Corecte și Capcane:

Acest articol oferă o perspectivă detaliată asupra factorilor esențiali de luat în considerare în alegerea unui serviciu de creare site web și vă ajută să evitați potențialele capcane în procesul de dezvoltare a unui site atunci când trebuie să alegeți o agenție de creare site. Veți găsi un răspuns detaliat la întrebarea: „Cât costă un site web de prezentare?

Greșelile Esențiale în Crearea unui Site Web:

În această postare, vă prezentăm cele mai frecvente greșeli observate în procesul de creare a unui site web și vă oferim sfaturi despre cum să le evitați. Este esențial să identificați și să corectați aceste aspecte pentru a vă asigura că demersul online al afacerii dumneavoastră este un real succes.

Oferindu-vă aceste informații valoroase, dorim să vă protejăm de potențialele dificultăți și să vă îndrumăm spre o decizie informată. În acest context, prezentăm oferta noastră pentru crearea unui site web, subliniind beneficiile pe care le-am integrat într-un pachet complet. Detaliile ofertei noastre pot fi găsite în tabelul de mai jos:

Beneficii Pachet Site Web PrezentareDescriere
Domeniu .RO
Asigurăm înregistrarea unui domeniu .RO, oferind astfel o identitate online distinctivă și localizată.
Găzduire Web
Furnizăm servicii de găzduire web timp de 12 luni, asigurând o prezență online stabilă și sigură.
Pagini Esențiale
Creăm cinci pagini esențiale pentru site-ul dvs., incluzând Homepage, Servicii, Despre Noi, Blog și Pagina de Contact.
Design Responsive
Dezvoltăm un design responsiv, asigurându-ne că site-ul este optimizat pentru toate dispozitivele și ecranele.
Optimizare SeoImplementăm strategii eficiente de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) pentru a crește vizibilitatea online a site-ului.
Suport și Mentenanță
Oferim suport tehnic și mentenanță pentru site-ul dvs. timp de 6 luni, asigurând funcționarea fără probleme și intervenția rapidă la orice necesitate.
Conținut
Ne ocupăm de crearea conținutului necesar pentru paginile site-ului și dezvoltăm un plan editorial pentru blog pentru menținerea conținutului proaspăt și atrăgător.
Landing Page
Includem un landing page dedicat campaniilor de promovare, cu o ofertă clară și un formular de contact simplu și eficient. Acesta are scopul de a converti vizitatorii în clienți.
Formular Contact
Dezvoltăm un formular de contact cu cât mai puține câmpuri (nume, număr de telefon și e-mail), ușor de completat și vizibil pentru a facilita interacțiunea vizitatorilor.
Recenzii
Integram pe site recenzii, elemente din portofoliu și date de contact pentru a crește credibilitatea și încrederea vizitatorilor.
Creare site | Creare Magazin Online

Încheind prezentarea beneficiilor noastre pentru crearea site-ului dumneavoastră, suntem dedicați să vă oferim nu doar un site web, ci o experiență online completă, menită să sprijine creșterea afacerii dumneavoastră. Cu soluții personalizate, suport tehnic de încredere și un design profesional, suntem aici pentru a vă ajuta să construiți o prezență online puternică. Cereți acum o ofertă pentru creare site web. și începeți să vă dezvoltați prezența online!

  Cere acum o ofertă pentru creare website

  Oferta noastră include toate serviciile de care ai nevoie pentru a avea un website profesional şi funcţional, cum ar fi crearea designului, dezvoltarea site-ului, optimizarea SEO şi întreţinerea site-ului. Îţi vom oferi de asemenea suport şi consiliere pentru a te ajuta să îţi atingi obiectivele online.

  Urmăriţi Gomos Design şi pe Google News