Preț creare site web prezentare – Despre oferte corecte și capcane

pret creare site web prezentare

Un site web bine conceput este adesea prima carte de vizită a unei afaceri, însă atunci când vine vorba de serviciile de creare site web, prețul poate fi un factor crucial în luarea deciziei. Acest articol se dorește a fi un ghid informativ pentru cei care caută să își dezvolte prezența online la un preț corect. Mulți antreprenori români nu sunt încă familiarizați cu conceptul de site web, nu cunosc beneficiile oferite de o prezență online și sunt neinformați cu privire la costurile implicate în crearea unui site web. Există confuzie în legătură cu motivul pentru care prețurile variază și de ce există diferențe semnificative între pachetele oferite de diverse agenții de web design și marketing. În acest context, vă recomandăm să explorați și articolul dedicat greșelilor frecvente în crearea unui site web și strategiilor pentru a le evita.

Citește în continuare dacă dorești să aflii răspunsul la întrebarea: Cât costă un site web de prezentare?

Preț Creare Site Web

Realitate versus Promisiuni: O mulțime de companii promit crearea unui site web la prețuri incredibil de mici, adesea între 200 și 400 lei. Cu toate acestea, experiența arată că aceste oferte ademenitoare pot ascunde capcane neplăcute. Firmele de Web Design care propun astfel de tarife nu sunt întotdeauna suficient de pregătite să gestioneze cerințele complexe ale proiectelor de dezvoltare web. În unele situații, acestea pot reprezenta chiar escrocherii sau amatori care experimentează și învață pe seama clienților.

Adevărul despre Preturile Site-urilor Web: Este important de subliniat că prețul pentru crearea unui site web pot varia considerabil în funcție de cerințele specifice ale clientului: design, numărul de pagini, funcții, formulare și integrări cu alte platforme sau servicii (newsletter, procesator de plată, rețele sociale) Cu toate acestea, una dintre cele mai avantajoase opțiuni este reprezentată de pachetele complete oferite de agențiile de web design. Acestea includ nu doar designul și dezvoltarea site-ului, ci și alte servicii esențiale, contribuind la o experiență de utilizare completă.

Preț Site Web Profesional

Un pachet complet pentru crearea unui site web sau magazin online nu se rezumă doar la aspectul estetic al acestuia. Pachetul pentru creare unui site web trebuie să acopere aspecte esențiale precum domeniu .ro, găzduire web, design responsive (se adaptează și funcționeză pe orice tip de dispozitiv – calculator, telefon, tabletă), panou de administrare, pagină formular de contact, suport și asistență, configurare casuțe e-mail, statistici vizitatori, integrare cu Google Maps, galerie foto și backup zilnic.

Cât costă un site web la Gomos Design?

Așa cum am menționat și mai sus, costul variază în funcție de cerințele specifice ale clientului. Cu toate acestea, pachetul nostru de bază pentru creare site web de prezentare are un preț de 1700 lei și poate fi achiziționat direct de pe site prin adăugarea în coș. Plata se efectuează fie prin card, fie prin transfer bancar, iar finalizarea site-ului durează între 7 și 14 zile.

Beneficiile Pachetului Weblog de la Gomos Design:

 • Domeniu și Gazduire Web: Nume site-ului și spațiul necesar pentru a găzdui conținutul site-ului.
 • Panou de Administrare: Permite gestionare eficientă a conținutului și a setărilor site-ului. Interfața este de tip drag-and-drop.
 • Suport și Asistență: Oferim un sprijin constant în fața oricăror dificultăți sau întrebări.
 • Setare Casuțe E-mail: Esențial pentru comunicare profesională și eficientă.
 • Pagină cu Formular de Contact: Facilitează interacțiunea cu vizitatorii și potențialii clienți.
 • Statistici Vizitatori: Un modul ce furnizează date utile pentru analiza comportamentului utilizatorilor.
 • Localizare pe Google Maps: Îmbunătățește vizibilitatea și accesibilitatea afacerii online.
 • Galerie Foto: O modalitate eficientă de prezentare a produselor sau serviciilor oferite.
 • Implementare GDPR: Implementăm modul pentru a proteja datele utilizatorilor.
 • Backup Zilnic: Asigurăm securitatea datelor, evitând pierderile neașteptate.

Explorează lista completă de beneficii pe pagina Creare Site. De asemenea, oferim și servicii de creare magazin online, furnizând avantaje remarcabile la tarife accesibile.

  Cere acum o ofertă pentru creare website

  Oferta noastră include toate serviciile de care ai nevoie pentru a avea un website profesional şi funcţional, cum ar fi crearea designului, dezvoltarea site-ului, optimizarea SEO şi întreţinerea site-ului. Îţi vom oferi de asemenea suport şi consiliere pentru a te ajuta să îţi atingi obiectivele online.

  Preț creare magazin online

   Magazin Online Simplu 2600 lei:

  • Adăugare Produse: Echipa noastră se ocupă de adăugarea eficientă a produselor în magazinul online.
  • Gazduire Inclusă: Ai parte de serviciul de găzduire web, inclus pentru o perioadă de 6 luni.
  • Soft Facturare: Simplificăm procesul de facturare, asigurându-ne că tranzacțiile sunt gestionate eficient și corect.
  • Procesatori de Plăți – Plăți Online cu Cardul: Integrăm procesatori de plăți online securizați pentru tranzacții online rapide și fără griji.
  • Panou de Administrare Ușor de Folosit: Puteți administra eficient conținutul magazinului și setările printr-o interfață intuitivă de tip drag-and-drop.
  • Integrare Curieri: Facilităm procesul de expediere prin integrarea cu diferiți furnizori de servicii de curierat.
  • Setare Campanie Google Ads: Ne ocupăm de setarea campaniilor Google Ads pentru promovarea eficientă a magazinului online.
  • Opțiuni Avansate pentru SEO: Maximizăm vizibilitatea pe motoarele de căutare prin implementarea de tehnici avansate de optimizare SEO.
  • Content pentru Produse și Pagini: Echipa noastră se ocupă de crearea și gestionarea conținutului pentru produse și pagini.
  • Modul Live Chat: Puteți interacționa în timp real cu clienții prin intermediul unui modul live chat.
  • Profil Google Business: Gestionăm eficient profilul Google Business pentru sporirea vizibilității online.

  Optează pentru pachetul premium și beneficiază de un magazin online la cheie. Acesta include setarea eficientă a campaniilor de promovare pentru succes, administrarea inclusă a magazinului și găzduire web asigurată pentru 12 luni. Pentru detalii complete vizitează pagina Creare Site.

  În concluzie, înainte de a opta pentru cea mai convenabilă ofertă de creare a unui site web, este esențial să se înțeleagă diferența dintre promisiuni și realitate. Cu un preț de 1700 lei, pachetul complet menționat mai sus reprezintă o investiție inteligentă pentru cei care își doresc nu doar un site, ci o prezență online completă și funcțională. În final, alegerea unui pachet complet nu este doar despre crearea unui site web, ci despre construirea unei baze solide pentru succesul afacerii online.

  Urmăriţi Gomos Design şi pe Google News

  Lasă un comentariu

  Comments

  No comments yet. Why don’t you start the discussion?

   Lasă un răspuns

   Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *