PREVEDERI GENERALE

Contract între părți
GOMOS WEVDEV S.R.L., cu sediul social în Costești, Str. Narciselor, Nr.4, Budișteni România, cod de identificare fiscală RO45971046, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J10/511/2022, numită în continuare Vânzator.
Prezentul document (împreună cu toate documentele menționate în acesta) stabilește termenii și condițiile care guvernează utilizarea acestui site web www.gomos.ro (în continuare „ GOMOS WEVDEB SRL”/„Site-ul”) și plasarea de comenzi de produse (licențe digitale sau produse cu suport fizic pe stick sau DVD) prin intermediul acestui Site (denumiți în continuare „Termenii”). Vă rugăm să citiți Termenii și Politica noastra de confidențialitate înainte de a utiliza Site-ul și de a plasa comenzi prin intermediul acestuia. Prin accesarea și utilizarea acestui Site și/sau plasarea unei comenzi prin intermediul acestuia, recunoașteti în mod expres caracterul obligatoriu al Termenilor și al Politicilor privind protecția datelor și vă asumați angajamentul de a respecta acești Termeni, precum și Politicile. Dacă nu acceptați în mod integral Termenii și Politicile, nu utilizați acest Site. Ne rezervăm dreptul de a modifica din când în când acești Termeni făra a vă notifica în prealabil. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica Termenii specificați pe gomos.ro la momentul plasării comenzii.

UTILIZAREA SITE-ULUI

Prin utilizarea acestui Site și/sau plasarea oricărei comenzi de produse prin intermediul acestuia, Clientul se obligă:
Să folosească acest Site exclusiv pentru a transmite întrebări legitime sau a efectua comenzi legitime.
Să nu efectueze nicio comandă falsă sau frauduloasă. În cazul în care avem motive intemeiate să credem că a fost efectuată o astfel de comandă, vom avea dreptul să anulăm comanda și să informăm în mod corespunzator autoritățile competente.
Să furnizeze date de contact corecte și exacte. În egală măsura, Clientul își exprimă consimțământul să folosim aceste informații pentru a fi contactat în eventualitatea în care acest lucru este necesar (vedeți Politica noastră de confidențialitate).
Să accepte acești termeni și condiții în vederea comandării produselor. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, vă recomandăm citirea cu atenție a acestora.
Dacă nu ne sunt furnizate toate informațiile de care avem nevoie, este posibil să nu putem să finalizăm comanda dumneavoastră.

Contul de Client

Fiecare Client are posibilitatea de a-și crea un Cont de Client pe platforma www.gomos.ro, urmând a deveni membru și a beneficia de toate avantajele înregistrarii contului.
Vă rugăm să aveți în vedere faptul că dumneavoastră sunteți singurul răspunzator pentru menținerea confidențialității și a securității contului dumneavoastră. De asemenea, sunteți singurul răspunzator pentru toate activitățile care se desfasoară prin intermediul sau în legătura cu contul dumneavoastră și acceptati să notificați imediat GOMOS WEVDEV SRL cu privire la orice utilizare neautorizată a contului dumneavoastră sau orice alta încălcare a securității. GOMOS WEBDEV SRL nu va raspunde pentru daunele ce rezultă din utilizarea neautorizată a contului dumneavoastră.

Frauda

Tentativele de acces neautorizat la Site incluzând dar nelimitându-se la orice încercare de a accesa datele personale ale altui Client, de a modifica conținutul site-ului gomos.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care acesta rulează vor fi considerate tentative de fraudare a site-ului și vor fi raportate autoritatilor competente, punând în mișcare cercetarea penală impotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Comunicare

Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.
Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Clientul permite GOMOS WEBDEV SRL să îl contacteze prin orice mijloc disponibil incluzând și mijloace electronice.

Completarea parțială sau integrală a formularului de contact și trimiterea acestuia nu reprezintă în niciun fel un angajament din partea GOMOS WEBDEV SRL de a contacta Clientul.
Prin finalizarea comenzii Clientul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevarate la data plasării comenzii.
Dacă unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curand posibil.

www.gomos.ro își rezervă dreptul de a refuza acceptarea totală sau parțială a unei comenzi efectuata de către Client, făra nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese, în urmatoarele cazuri:
Produsele nu există în stoc;
Plata nu este finalizată;
Datele furnizate de către Client, pe Site, sunt incomplete sau incorecte;
Activitatea Clientului pe Site poate și/sau produce daune de orice natura GOMOS WEBDEV SRL și/sau partenerilor acestuia;
Există una sau mai multe comenzi confirmate și neridicate.
Ne rezervăm dreptul de a elimina orice produs de pe acest Site în orice moment, în mod discreționar și/sau de a elimina sau modifica orice material sau informații de pe acest Site. Cu toate că depunem toate eforturile pentru a prelucra întotdeauna toate comenzile plasate, pot exista circumstanțe exceptionale care să ne oblige să refuzăm prelucrarea unei comenzi după trimiterea mesajului de Confirmare a comenzii și ne rezervăm dreptul de a proceda astfel în orice moment. Nu vom avea nicio răspundere față de Client sau orice parte terță pentru eliminarea oricarui produs de pe acest Site, pentru eliminarea sau modificarea oricărui material sau conținut de pe acest Site.
Contractul între GOMOS WEBDEV SRL și dvs privind cumpărarea unui produs se încheie numai în momentul transmiterii Confirmării de expediere.

PREȚUL PRODUSELOR

Prețul fiecărui produs va fi cel menționat pe Site-ul nostru, cu excepția cazului în care există o eroare evidentă. Cu toate că avem grijă să ne asigurăm că toate prețurile indicate pe Site-ul nostru sunt corecte, pot aparea erori. Dacă descoperim o eroare de preț la oricare produs(e) din comanda dumneavoastră, vă vom informa cât mai curand cu putință și vă vom oferi opțiunea de a reconfirma comanda la prețul corect sau de a o anula. Dacă nu vă putem contacta, din motive neimputabile nouă, comanda va fi considerată anulată și, dacă ați plătit deja produsul (produsele), vă vom rambursa întreaga sumă platită.
Prețurile afișate pe Site-ul nostru sunt exprimate în RON și includ taxele, dar nu includ costurile de livrare, care se vor adăuga la suma totală datorată.
Prețurile pot fi revizuite în orice moment, fără nicio comunicare prealabilă, însă nicio schimbare potențială nu va afecta vreo comandă a dumneavoastră pentru care, anterior modificării prețurilor, a fost trimisă deja o Confirmare a comenzii.
Promoțiile sunt valabile în limita stocului disponibil sau în perioadele specificate. Discountul este semnalizat fie prin reducerea aplicată prețului întreg al produsului sau poate fi aplicat prin folosirea codului/cuponului de discount dedicat promoției respective.

LIVRARE

Produsele digitale vor fi livrate folosind serviciile de e-mail. Termenul de livrare pentru serviciile de creare site este de 7-14 zile, iar pentru activarea serviciilor de hosting, contul va fi gata în 30 de minute de la confirmarea comenzii.

Termenul de livrare pentru serviciile digitale poate varia în funcție de complexitatea proiectului și de specificațiile convenite cu clientul. GOMOS WEBDEV SRL nu își asumă responsabilitatea pentru întârzierile cauzate de circumstanțe neprevăzute sau de factori externi.

În perioada campaniilor promoționale, termenul de livrare pentru serviciile de creare site poate fi afectat din cauza volumului crescut de comenzi.

Vânzătorul va asigura furnizarea serviciilor în condiții corespunzătoare, iar GOMOS WEBDEV SRL nu este responsabilă în cazul în care serviciile expediate către clienți nu îndeplinesc așteptările din cauza unor circumstanțe independente de voința sa.

POLITICA PRIVIND RETURNAREA PRODUSELOR

Dreptul de retragere

Clientul are dreptul de a se retrage din contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice, conform O.U.G. nr. 34/2014. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care Clientul a achiziționat serviciile.
Pentru a-și exercita dreptul de retragere, Clientul este obligat să notifice în scris intenția sa de a returna produsele sau serviciile achiziționate prin trimiterea unui e-mail la: [email protected] în termen de maximum 14 zile de la achiziționarea produselor.
Dreptul Clientului de a anula un Contract se aplică numai produselor digitale și serviciilor, cu condiția ca acestea să nu fi fost utilizate și să fie în conformitate cu termenii specifici ai contractului.

Pentru urmatoarele servicii nu beneficiezi de Garanția de 14 de zile:

  1. Taxele pentru înregistrarea, prelungirea numelor de domeniu (naționale sau internaționale) inclusiv taxe de mentenanță.
  2. Taxe achitate pentru servicii optionale altele decat cele din oferta standard.
  3. Taxe achitate pentru prelungirea contractelor și/sau upgradeuri.
  4. Taxe achitate pentru activarea serverelor dedicate și a servciiilor de colocare (Taxe setup/Taxe instalre).
  5. Abonamentele lunare achitate pentru administrarea (inclusiv administrare site) serverelor dedicate, serviciile de colocare și campaniile google / facebook ads.
  6. Taxele pentru teme și pluginuri premium (șabloane html, teme wordpress) ce au fost deja activate.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin utilizarea acestui Site și/sau plasarea unei comezi de produse prin intermediul www.gomos.ro, Clientul își exprimă în mod expres și neechivoc consimțământul privind prelucrarea acestor informații și date și declară că toate informațiile și datele pe care ni le furnizează sunt veridice și exacte.

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul României.

Colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Primim informații de la dvs în momentul în care plasați o comandă sau când creați un cont de utilizator pe site. Datele personale pe care le prelucrăm sunt nume, email, telefon și adresa de livrare (unde este aplicabil).
Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri: pentru prestarea serviciilor în beneficiul dvs, pentru marketing (promotii, etc.), Google Analytics, Cookies.

Dacă unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curand posibil.

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont pe site-ul nostru. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului.
Vă rugăm să consultați “Politica de confidențialitate”.

LITIGII

Orice raport stabilit prin achiziționarea de produse sau servicii prin intermediul Site-ului este reglementat și interpretat în concordanță cu legile Romaniei, iar Clientul admite să se supună jurisdicției exclusive a instanțelor competente din România.
Orice conflict între GOMOS WEBDEV SRL și Clienți este supus unei soluționări pe cale amiabilă. În cazul în care nu se ajunge la un punct comun prin această metodă, competența revine instanțelor de judecată din România.

ALTE CLAUZE

Acești Termeni și orice document la care se face trimitere în mod expres constituie acordul integral dintre Client și GOMOS WEBDEV SRL în ceea ce privește obiectul oricărui Contract și înlocuiește orice alt acord, orice altă întelegere sau orice alt aranjament anterior verbal sau scris dintre Client și GOMOS WEBDEV SRL.
GOMOS WEBDEV SRL își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări ale Site-ului/structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta Site-ul și/sau orice conținut făra notificare prealabilă a Clientului.
SC GOMOS WEBDEV SRL nu va putea fi făcut responsabil pentru eventualele erori aparute pe Site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, etc., care nu sunt făcute de către administratorul Site-ului.
Întrucât suntem întotdeauna deschiși să aflăm opiniile dumneavoastră, precum și să vă furnizăm orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie va rugam sa ne contactați la +40 763 237 845 sau pe e-mail : [email protected] .